Wanneer

juni 13, 2024    
2:00 pm - 3:30 pm

VOOR WIE? Ben jij een aanspreekpunt omtrent digitale inclusie in je organisatie? Bied jij ondersteuning of opleiding omtrent digitale hulpvragen? Ben jij een Digibankmedewerker of help je mensen in een Digipunt? Of word je vaak geconfronteerd met digitale hulpvragen en ben je op zoek naar een platform waarmee je kan doorverwijzen naar het gepaste e-inclusieaanbod?
Dan kan je dit webinar over de Digiwijzer niet missen!

WAT IS DIGIWIJZER? De positieve trend rond het dichten van de digitale kloof is al even aan de gang: het digi-aanbod schiet als paddenstoelen uit de grond. Het wordt echter steeds minder evident om de bomen doorheen het digitale bos te zien.
De West-Vlaamse Digibanken, Huis van het Leren, Sterk Sociaal Werk en Provincie / POM West-Vlaanderen sloegen daarom de handen in elkaar met Arteveldehogeschool, Zenjoy en Howest  om samen een Digiwijzer te ontwikkelen en uit te rollen.
Deze portaalsite biedt een overzicht van het e-inclusie aanbod in West-Vlaanderen en zorgt ervoor dat oa. digihelpers en (sociale) professionals uit het middenveld hun cliënten snel en gericht kunnen doorverwijzen naar een gepast ondersteuningsaanbod.

INHOUD WEBINAR? Tijdens dit webinar stellen we de Digiwijzer graag in avant-première aan jullie voor, alvorens we deze ruim zullen lanceren.
We tonen in een demo hoe deze webtool werkt en geven via enkele voorbeelden van zoekacties zicht op hoe je deze handige webtool effectief kunt gebruiken.

INSCHRIJVEN: klik hier


Kan je niet op 13 juni? Deze webinar gaat ook door op dinsdag 14 mei van 10u. tot 11u30. Inschrijven kan via dezelfde link.