Word jij onze nieuwe coördinator?

Na 12 mooie jaren bij Huis van het Leren en Leerwinkel West-Vlaanderen, zoekt onze huidige coördinator Kelly andere oorden op. Na de zomer gaat ze aan de slag als coördinator van het Expertisecentrum Innovatie Leerwegen van het Departement Werk en Sociale Economie. We willen haar met het team bedanken en veel succes wensen in haar nieuwe avontuur!

Maar nu zijn we dus op zoek naar een nieuwe coördinator voor Huis van het Leren en Leerwinkel West-Vlaanderen. Wil jij met een geweldig team #levenslangleren faciliteren voor West-Vlamingen? Ben je een sterke believer van #Leerwinkel en #Leerloopbaanbegeleiding? Haal je voldoening uit samenwerking met heel wat partners?

Solliciteer dan snel met je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@huisvanhetleren.be.

Meer informatie over de vacature kan je vinden via onderstaande knop.